Android MTK 6572 Note 4 Rom lazım lütfen yardım edin...

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,083 Puanı
15,147 Mesaj
/System32
evet doğru uygun rom bulmaktan başka seçenek kalmadı

Konu Sahibi

xcoll

Kullanıcı
Üye
11 Kas 2015
0 Puanı
0 Mesaj
44 Yaşı
kusura bakmayın hala telefon ıle uğrasıyorum yeı bı rom buldum busefer telefon acılıyor android yazısı gelıyor sonra samsung yazıyor oylece kalıyor bu arada açılış sesi gelıyor amasamsung yazısında kalıyor ...

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,083 Puanı
15,147 Mesaj
/System32
wipe cache dalvik cache yapın yeniden başlatın yeniden başlatın

Konu Sahibi

xcoll

Kullanıcı
Üye
11 Kas 2015
0 Puanı
0 Mesaj
44 Yaşı
cwr yı açınca android uzerınde unlem çıkıyor o yuzden hiç bir işlem yapamıyorum ses tuşları ıle asagı yukarı yapıyorum ama açma kapama tusuna basında algılamıyor

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,083 Puanı
15,147 Mesaj
/System32
ünlem işareti çıktığında orta tuşa basacaksın

Konu Sahibi

xcoll

Kullanıcı
Üye
11 Kas 2015
0 Puanı
0 Mesaj
44 Yaşı
basıyorum cwr ekranını acıyor altada androidlı unlem kalıyor

--CSHTR ; Flood Engelleyicisi Aktif -->-> Yeni yazılan mesaj : 22:46 -->-> Daha önceki mesaj : 22:45 --

basıyorum ekranda cwr cıkıyor alt tarfında androdlı unlem kalıyor hiç işlem yapamıyorum

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,083 Puanı
15,147 Mesaj
/System32
androidli ünlem çıktığında orta tuşa bastığında olması lazım birde orta tuş olmuyorsa dokunmatik tuşlarına dokunup dene olmazsa eski orijinal yedeğindeki recovery img dosyasını flashtool ile yükle yine olmazsa uygun rom bulmaktan başka seçenek yok

Konu Sahibi

xcoll

Kullanıcı
Üye
11 Kas 2015
0 Puanı
0 Mesaj
44 Yaşı
sanırım yaklaştım başka bir rom yükledim..
tlf açılıyor ses var goruntu ıyı gıbı Samsung yasında takılıyor orta tusu basınca

bu yazı çıkıyor bende sol tasu basıyorum meneger app diye bbir yer açılıyor ...
acaba ne yapabılırım..
Ekrana çıkan reset phoneye basınca bişey çıkmıyor...
cwr ekranınıda acamıyorum çincce yazıyor ..

Benım kopyasını aldıgım ilk rom eksıktı onun herhangı bır dosyasını kullanıp tlf acabılırmıyım bu sekıldeyken ..

--CSHTR ; Flood Engelleyicisi Aktif -->-> Yeni yazılan mesaj : 01:21 -->-> Daha önceki mesaj : 00:41 --

Son olarak buldum sanırım...

cache ve userdeta dosyalarını dokunmatık bozuk olan romdan kopyaladım biraz geçte olsa açılıyor ancak ekran goruntusu çok bozuk...

bilgisayara farklı ekran drıverını kurarsın ya ekran da renkler karışır mor renk çok var oyle bır goruntu var bunun çözumu varmı acaba ..

çok çok Teşekkürler gerçekten suana kadar çok yyardımcı oldun

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,083 Puanı
15,147 Mesaj
/System32
bu şekilde cwm yükleyebiliyormusun cwm yi açarken ses açma tuşu ile aç cwm gelir ses kısmaya basarsan çince yazılar çıkar görüntü bulanıklığı lcd driver uymadığından kaynaklanıyor yukarıdaki resimde gösterdiğin yazı gapps paketi eksik olduğu için o yazılar çıkıyor gapps paketi kurarsan tel sorunsuz açılır gapps paketi nette var android sürümüne göre indirip yükleyebilirsin telefonun replika veya orijinal farketmez yanlız cwm ile yükleyebilirsin

Konu Sahibi

xcoll

Kullanıcı
Üye
11 Kas 2015
0 Puanı
0 Mesaj
44 Yaşı
ses açma tuşu ile home tusuna birde power basınca

bu ekran çıkıyor burdan hiç bir işlem yapamıyorum..

Ses kısma home power tusuna basınca çinçe cwr çıkıyor

Ekran için ne yapabılırım... lcd driverı uygun olan romdan hangı dosya bu işi düzeltir acaba