Android MTK 6572 Note 4 Rom lazım lütfen yardım edin...

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,083 Puanı
15,147 Mesaj
/System32
hayır değil system klasörünün içinde

Konu Sahibi

xcoll

Kullanıcı
Üye
11 Kas 2015
0 Puanı
0 Mesaj
44 Yaşı
benım aldıgım yedekde system klasoru var ıcındede build.prop var ama ındırdıgım hiç bir romda system klasoru yok ıcındede build.prop yok..

benım ındırdıgım romlar flash toll ile yuklenenler çunku tlf hiç açılmıyor flash tool ile yuklemem gerek ..

acaba ne yapman gerek

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,083 Puanı
15,147 Mesaj
/System32
flashtoll ile yapacaksan olmaz cwm recowery yüklümü yüklü değilse bence o sekilde mtk droid tools ile mavi cwm recovery yükle kendi yedeğini geri yükle

Konu Sahibi

xcoll

Kullanıcı
Üye
11 Kas 2015
0 Puanı
0 Mesaj
44 Yaşı
cwm yüklü değil mtk droid tools ile cwm yi yukleyemıyorum..
çünkü telefon wolcome de takılıyor bu yuzdende mtk droid tools tlf görmuyor görmeyıncede cwm yı değiştiremiyoruz..
bundan başka bır çözum olabılırmıyı acaba ..

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,083 Puanı
15,147 Mesaj
/System32
su sekilde yapabilirsin pc ye 7 zip programını indir kur lg romu 7 zip ile açıp build.prop dosyasını değiştir buda olmazsa uygun romu bulmaktan başka seçenek yok

Konu Sahibi

xcoll

Kullanıcı
Üye
11 Kas 2015
0 Puanı
0 Mesaj
44 Yaşı
böylede yapamadım..
nasıl bir telefonmuş bu hiç uyan rom yok...

kusura bakmayın ama bıldıgım butun aramaları yaptım uygun rom yok ..

sımdın olacak pekı tlf pertemı ayrıldı

--CSHTR ; Flood Engelleyicisi Aktif -->-> Yeni yazılan mesaj : 02:42 -->-> Daha önceki mesaj : 02:08 --

şimdi bir rom buldum onu yukleyıncede ekran aılıyor açılıs sesi gelıyor ama goruntu yok ekranın orta yerınde bır parmak kalınlıgında karıncalı bır goruntu var hiç bişey alasılmıyor ...

acaba bu romla dıger romları bırleştırıp bişey yaabılırmyııym.

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,083 Puanı
15,147 Mesaj
/System32
yapabilirsin ama iyice bilmen lazım bu işleri istanbuldaysan yada başka ildeysen bana gönder düzeltmeye çalışırım

Konu Sahibi

xcoll

Kullanıcı
Üye
11 Kas 2015
0 Puanı
0 Mesaj
44 Yaşı
ne yapabılırımmesela hangı dosyaları yer degıstırmeylım

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,083 Puanı
15,147 Mesaj
/System32
en son yüklediğiniz rom da ses var görüntü yok demiştiniz bu romun üzerine kendi yedeğinizin içinden sadece bot image dosyasını çıkartın ve flashtool ile yükleyin telefon açılacaktır

Konu Sahibi

xcoll

Kullanıcı
Üye
11 Kas 2015
0 Puanı
0 Mesaj
44 Yaşı
ses var goruntu yok olan romu yukleyıp uzerınede kendı aldıgım rom image dosyasını yukledım yıne olmadı...

yanlış yapmadım degılmı

flash tool ıle sesi olan romu yuklemek için acıyorum yuklemeden kendı aldıgım yedekdosyasın içindekı image dosyası ıle degıstıyorum oylece yukkluyorum ...