musagunes Kullanıcı 22 Nis 2024 0 Puanı 515 Mesaj Bugün 20:51 · 250₺ Bonus | Rakewin 20 Mar 2025 #241 Betaverse sakın oynamayın.. oynattırmayın!!
AYARSIZZZ Kadın Uye 21 Mar 2025 0 Puanı 142 Mesaj 38 Yaşı Cumartesi 18:40 6 Nis 2025 #242 Bettelekom | Sakın üye olmayın arkadaşlar dolandırıcı sitedir.. Yatırım yaptım deneme bonusunu ödemiyorlar ve engellediler..
Bettelekom | Sakın üye olmayın arkadaşlar dolandırıcı sitedir.. Yatırım yaptım deneme bonusunu ödemiyorlar ve engellediler..
Kaddo1114 Kullanıcı 20 Nis 2025 0 Puanı 1 Mesaj Bugün 00:09 · ⛔ Yatırım Yapılmayacak Siteler Dün 23:55 #243 ReSlot 1500₺ yatırdım ve özel davetli üzerine %30 yatırım bonusu verdiler Ben bu tutarlardan kazanç elde edemedim ve daha sonra kayıp bonusu aldım. Sistem bana bu bonusu verdi.b ende kayıp bonus ile oynamaya başladım. 8900₺ çekim talebi oluşturdum çekimi iptal edildi ve kazancım silindi. Kayıp bonus kurallarında sınırsız çekim yapabileceğim yazıyor. Hiçbir yerde yazılı olmayan bir hususta bana kural hatası yaptın denildi. Söylenilen şey özel davetli oyuncuların kayıp bonus alamayacağıymış. Sitenin tüm kurallarını okudum ve böyle bir kural yazmamakta. Usulsüz bakiyemi sildiler temsilcileri hatalarını kabul ediyor ama paramı ödemiyorlar.
ReSlot 1500₺ yatırdım ve özel davetli üzerine %30 yatırım bonusu verdiler Ben bu tutarlardan kazanç elde edemedim ve daha sonra kayıp bonusu aldım. Sistem bana bu bonusu verdi.b ende kayıp bonus ile oynamaya başladım. 8900₺ çekim talebi oluşturdum çekimi iptal edildi ve kazancım silindi. Kayıp bonus kurallarında sınırsız çekim yapabileceğim yazıyor. Hiçbir yerde yazılı olmayan bir hususta bana kural hatası yaptın denildi. Söylenilen şey özel davetli oyuncuların kayıp bonus alamayacağıymış. Sitenin tüm kurallarını okudum ve böyle bir kural yazmamakta. Usulsüz bakiyemi sildiler temsilcileri hatalarını kabul ediyor ama paramı ödemiyorlar.