Android Web Tv 2.0 Türkçe (Android) Kendi Yapımım HD Süper Kalite

Konu Sahibi

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,079 Puanı
15,141 Mesaj
/System32
tamamdır yeniden düzenleme yaptım linki değiştirdim eskisini silin tekrar indirip yükleyin benden kaynaklanan bir problem değil sunucu kaynaklıydı onuda düzelttim ilerleyen zamanlarda yine hata olursa bildirin seve seve yardımcı olurum

bursac

Kullanıcı
Üye
20 Eyl 2015
0 Puanı
0 Mesaj
Hocam iyi günler!Gerçekten ilginiz için teşekkürler!emekleriniz için sonsuz teşekkürler!dediginiz gibi tekrardan yükledim sorunsuz çalişiyor!selamlar,kolay gelsin....

Konu Sahibi

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,079 Puanı
15,141 Mesaj
/System32
rica ederim güle güle kullanın

bursac

Kullanıcı
Üye
20 Eyl 2015
0 Puanı
0 Mesaj
Hocam iyi Günler!
Size bir şey soracaktim?bende android tv box var(minix neo 8 plus hd)ve buna bir iptv uygulamasi yuklemek istiyorum malesef olmuyor!neden acaba?adres şu: http://smartboxmarket.com/g5/mara.htm
Acaba siz bu uygulamayi duzenliye bilirmisiniz?teşekkürler,kolay gelsin,Selamlar....

Konu Sahibi

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,079 Puanı
15,141 Mesaj
/System32
ben maral ip apk yı yükledim ama telefonum çalıştırmadı ben ip tv adreslerini vplayer ile izliyorum tavsiye ederim

bursac

Kullanıcı
Üye
20 Eyl 2015
0 Puanı
0 Mesaj
Teşekkürler Hocam!
Sabit IP adreslerini(turk tv) bulmak kolay değil bulduklarımda sıklıkla değişiyor!Benim için en iyisi şimdilik WEB TV :) Sayenizde!
İlginiz ve cevabınız için teşekkürler!Tabiki emekleriniz içinde!iyi çalışmalar,kolay gelsin,Selamlar....

Düzeltildi:
Konu Sahibi

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,079 Puanı
15,141 Mesaj
/System32
rica ederim güle güle kullanın

Konu Sahibi

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,079 Puanı
15,141 Mesaj
/System32
güle güle kullanın

yasarafat

Kullanıcı
Üye
1 Ocak 2016
0 Puanı
0 Mesaj
37 Yaşı
Hoca süper bir program ellerine saglik bunu amazon fire tv de kullanmak icin derleyebilirmisiniz amazon fire tv ye yükledim calisiyor fakat kumanda edemiyorum ancak 5 tane kanal görebiliyorum