Android Sygic 16.2.15 R-127064 Yeni Arayüz ile GPS Navigation Android Tam sürüm SD Katta çalışır

net63

Kullanıcı
Üye
18 Mar 2016
0 Puanı
0 Mesaj
''yellow beard'' sizin verdiğiniz ''Sygic 16.0.12 Navigasyon'' Samsung S5 mini telefonumda çalışıyorda, Türkiye haritaları dışında başka harita yükleyemedim. Başka bir sitede bulduğum ''Sygic 16.0.12 Navigasyon'' programını yüklediğimde haritalar açıldı. Eğer sakıncası yoksa o adresi burada vermek isterim. Eğer problem olursa lütfen siliniz.
''www27.zippyshare.com/v/3PHj6Wpe/file.html''

Konu Sahibi

yellow beard

Kullanıcı
11 Ara 2010
0 Puanı
2 Mesaj
İzmir
evet bu versiyon diğer haritalarıda çalıştırabilir yanlız teleatlas için NT haritalarına kullanamazsınız.

net63

Kullanıcı
Üye
18 Mar 2016
0 Puanı
0 Mesaj
Merhaba, "app.box.com" dan verdiğiniz dosya indirme "app.box.com" sitesine kayıt olmama rağmen 5 gündür indiremiyorum. Diğer verdiğiniz harita indirme seçenekleride denedim indiremedim acaba problem benim pc'demi Lütfen yardım edebilirmisiniz.

NOT: Rica etsem iki konuda bilgilendirme yapabilir misiniz?

1- Başta harita indirme seçeneklerinde "Yalnız TA haritalarında çalışan" derken "TA" açılımı nedir.

2- Benim yazıma verdiğiniz cevapta "teleatlas için NT haritalarına kullanamazsınız" derken "NT" açılımı nedir.

Emeklerinize Teşekkürler

Düzeltildi:
Konu Sahibi

yellow beard

Kullanıcı
11 Ara 2010
0 Puanı
2 Mesaj
İzmir
app.box.com sitesini değiştirdim. öbür siteler çalışıyor yanlız başta reklam sitelerini geçmeniz lazım.

1. Yalnız TA Demek. Teleatlas haritası ile çalışıyor. Sygic hem teleatlas hem navteq firmasının haritaları ile çalışıyor.

2 NT açılmını Navteq demek. Navteq firmasının haritası

net63

Kullanıcı
Üye
18 Mar 2016
0 Puanı
0 Mesaj
İlginize ve ayırdığınız zamana Teşekkürler ederim.
Elinize ve emeğinize sağlık.