Telefon Replika Galaxy S7 wifi çakışması

Konu Sahibi

hknatly

Kullanıcı
Üye
4 Şub 2017
0 Puanı
0 Mesaj
56 Yaşı
Box diye üyelik gerektiren sanırım yedekleme yapılan bir uygulama fakat apk yok.

--CSHTR ; Flood Engelleyicisi Aktif -->-> Yeni yazılan mesaj : 23:24 -->-> Daha önceki mesaj : 23:07 --

"Paylaşılan dosya yada klasör kaldırıldı" Mesajı çıkıyor

Konu Sahibi

hknatly

Kullanıcı
Üye
4 Şub 2017
0 Puanı
0 Mesaj
56 Yaşı
Tamam root landı kardeşim şimdi hangi yolu izlemem gerekiyor?

Konu Sahibi

hknatly

Kullanıcı
Üye
4 Şub 2017
0 Puanı
0 Mesaj
56 Yaşı
"Change my mac" isimli proğramla mac adresini değiştim ve sorun düzeldi fakat kapatıp açınca eski mac adresine dönüyor bunun için bir çare varmı?

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,079 Puanı
15,143 Mesaj
/System32
Öncelikle bu linkteki uygulamayı indirin https://cloud.mail.ru/public/KtBV/Z3W1irASF ve yükleyin yüklendikten sonra ekrana gelecek olan root iznini verin 2 dakika bekleyin zaten bir yere bassanızda işlem yapamazsınız ondan sonra bağlı olduğunuz wifi ağının üzerine tıklayın unut deyin sonra yüklediğiniz uygulamayı açın new mac yazan yerin bitişiğinde iki tane ok işareti çarpı şeklinde var ona tıklayın yeni mac adresi tanımlanacak sonra bir altında onay işareti var ona tıklayın bekleyin ekrana ingilizce olarak mac adresinizin değiştiği bilgisi gelecek ondan sonra uygulamadan çıkın wifi ayarlarına girin bağlanmak istediğiniz ağın şifresini girip kullanmaya başlayın yaptıktan sonra beni bilgilendirirseniz sevinirim

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,079 Puanı
15,143 Mesaj
/System32
Ben bu yazıyı yazarken siz yaptıklarınız yazmışsınız göremedim bende aynı yöntemi anlattım ama benim yaptığımda mac adresi kapatıp açtığımda değişmiyor sabit kalıyor

Konu Sahibi

hknatly

Kullanıcı
Üye
4 Şub 2017
0 Puanı
0 Mesaj
56 Yaşı
Malesef değişiyor buarada orginal mac:xxxxxx unut yapılmıyor.

Düzeltildi:

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,079 Puanı
15,143 Mesaj
/System32
Zaten orinal mac unut yapılmaz benim unuttan kastım wifi şifresini unut yapmaktı

Konu Sahibi

hknatly

Kullanıcı
Üye
4 Şub 2017
0 Puanı
0 Mesaj
56 Yaşı
Kingoroot u kurunca superuser kuruldu root yapildi fakat telefonda tuhafliklar oldu ekran kilidi ardindan menulere girememe gibi.Bunun ustune telefonu formatladim su an rootlu verdiginiz linkteki kingrootu tekrar 3 4 kere indirdim "dosya acilamiyor" hatasi veriyor bu sekilde yani rootlu kalsa sorun olur degilmi telefondan fatura vs ödemek icin bankaya giriyorum.

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,079 Puanı
15,143 Mesaj
/System32
Böyle bir problem hiç yaşamadım hem replika telefonlarımda hem orijinal telefonlarımda kingoroot ile rootluyorum hiç bir sorunum yok böyle rootlu kalmasında bir problem yok