Telefon Replika Galaxy S7 wifi çakışması

Konu Sahibi

hknatly

Kullanıcı
Üye
4 Şub 2017
0 Puanı
0 Mesaj
56 Yaşı
Öncelikle hepinize merhaba replika Galaxy S7 G930F 2 adet kullanmaktayız eşim ve ben eşim yanlışlıkla gelen güncellemeye evet dediğinden beri cihazında google play ve google ile ilgili ne varsa silinmiş durumdadır yüklesemde görünmüyor veya açmıyor mobagenie den yükleme yaptığım uygulamalarise güncelleme sorunu çıkartıyor.
Daha yeni batarya değişimi yaptım kendim fotokopi ve printer teknisyeni olduğumdan dolayı elim yatkın fakat yazılım sorununda kendime güvenemediğimden tahtakalede birine kendi telefonumdan klonlattım fakat bu seferde wifi ye birlikte bağlanamıyoruz ssnırım ip çakışıyor ip değişiyorum genede bağlanmıyor bunun bildiğiniz bir çözümü varmı acaba.
Saygılarımla Hakan ATALAY

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,079 Puanı
15,143 Mesaj
/System32
Saygılar bizden telefonun ayarların girin yedekle sıfırla bölümüne girin tüm.herşeyi sil yapın cihazınız.kapanıp.yeniden açılacaktır düzelmesi lazım düzelmezse haber verin başka yöntemler önereceğim

Konu Sahibi

hknatly

Kullanıcı
Üye
4 Şub 2017
0 Puanı
0 Mesaj
56 Yaşı
Malesef o işlemi factory moddan yapmama rağmen olmadı sayın kardeşim.

Konu Sahibi

hknatly

Kullanıcı
Üye
4 Şub 2017
0 Puanı
0 Mesaj
56 Yaşı
sevgili kardeşim google olayını yazdığım gibi benim telefonumun sistemini kopyalayıp diğer telefona yüklettim o sorun çözüldü fakat şimdi iki telefonda aynı bilgileri taşıdığı için evin wifi bağlantısında çakışma yapıyor onu çözmem gerekli o kadar.

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,079 Puanı
15,143 Mesaj
/System32
Cihazınız rootluysa çözümü kolay cihazınız rootlumu

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,079 Puanı
15,143 Mesaj
/System32
Öncelikle cihazı root yapmalısınız

Konu Sahibi

hknatly

Kullanıcı
Üye
4 Şub 2017
0 Puanı
0 Mesaj
56 Yaşı
Malesef mtk droit tool root lamadı kink root ise xp bilgisayarda çalıştı ama kullandığım laptopta win7 de çalışmadı (xp de telefonun driverleri yüklenemiyor)