Öncelikle hepinize merhaba replika Galaxy S7 G930F 2 adet kullanmaktayız eşim ve ben eşim yanlışlıkla gelen güncellemeye evet dediğinden beri cihazında google play ve google ile ilgili ne varsa silinmiş durumdadır yüklesemde görünmüyor veya açmıyor mobagenie den yükleme yaptığım uygulamalarise güncelleme sorunu çıkartıyor.
Daha yeni batarya değişimi yaptım kendim fotokopi ve printer teknisyeni olduğumdan dolayı elim yatkın fakat yazılım sorununda kendime güvenemediğimden tahtakalede birine kendi telefonumdan klonlattım fakat bu seferde wifi ye birlikte bağlanamıyoruz ssnırım ip çakışıyor ip değişiyorum genede bağlanmıyor bunun bildiğiniz bir çözümü varmı acaba.
Saygılarımla Hakan ATALAY
Daha yeni batarya değişimi yaptım kendim fotokopi ve printer teknisyeni olduğumdan dolayı elim yatkın fakat yazılım sorununda kendime güvenemediğimden tahtakalede birine kendi telefonumdan klonlattım fakat bu seferde wifi ye birlikte bağlanamıyoruz ssnırım ip çakışıyor ip değişiyorum genede bağlanmıyor bunun bildiğiniz bir çözümü varmı acaba.
Saygılarımla Hakan ATALAY