Android MTK 6572 Note 4 Rom lazım lütfen yardım edin...

Konu Sahibi

xcoll

Kullanıcı
Üye
11 Kas 2015
0 Puanı
0 Mesaj
44 Yaşı
hep biryerde takılıyorum Teşekkürler.ederım yıne de Teşekkürler

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,083 Puanı
15,147 Mesaj
/System32
sende Teşekkürler yine ihtiyacın olduğunda ben buradayım aklımın ve bilgimin yettiği kadar yardımcı olmaya çalışırım

Konu Sahibi

xcoll

Kullanıcı
Üye
11 Kas 2015
0 Puanı
0 Mesaj
44 Yaşı
ben sonunda bu sorunuda çözdum ilk aldığım yedek içinde secro.img var onu sadece flash tool ile yukledm. imei değiştirebiliy hale geldim... değiştrdim... çok Teşekkürler..

ama şimdide telefon artık çalışıyor ya kullanayı dıyorum biraz açılışı biraz geç gibi birde seri değil açıldıktan sonrada acaba içinde işime yaramayacak uygulamaları felan sılebılılırmıyım sılersem daha seri çalışırmı..

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,083 Puanı
15,147 Mesaj
/System32
kullanmadığın uygulamaları silebilirsin yada dondurabilirsin bu iş içinde titanium backup kullanabilirsin bence silme dondur

Konu Sahibi

xcoll

Kullanıcı
Üye
11 Kas 2015
0 Puanı
0 Mesaj
44 Yaşı
uygulama derken benım yukledıgım yada sonrada gelen ler degıl sistemı hafifletmek için ....

örneğin gmail,hangoust,fm radyo,haritalar,dökümanlar,sesli arama,nabız,playapp,s healht,s note,

bunlar tlf kurduğumda olan şeyler bunların sılsem bır zara olurmu.

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,083 Puanı
15,147 Mesaj
/System32
telefonun kendi içeriği ama silme dondur çünki yanlış bişeyi silersen tel sapıtır açılmaz reset atar format atsanda düzelmez ama dondurursan sapıtsa bile format atarsın eski haline gelir

Konu Sahibi

xcoll

Kullanıcı
Üye
11 Kas 2015
0 Puanı
0 Mesaj
44 Yaşı
tmm. çok Teşekkürler peki telefon ekranına durmadan

location services disabled please turn on location services in your device settings

yazan bı uyarı çıkıyor bu nedemek

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,083 Puanı
15,147 Mesaj
/System32
yer bildirimi aktif değil diyor onun hangi apk olduğunu hatırlamıyorum ama titaniun backup ta bak location ile ilgili dosyaları dondur ekranda bir daha çıkmaz

Konu Sahibi

xcoll

Kullanıcı
Üye
11 Kas 2015
0 Puanı
0 Mesaj
44 Yaşı
çok çok Teşekkürler valla çok yardımcı oldum valla ...

açılışı hızlandırabılırsem suan için kullanabılıyor hale gelecek bunun için bir çözüm varmı

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,083 Puanı
15,147 Mesaj
/System32
evet var ilk yedeğindeki boot.image dosyasını flashtool ile flashla düzelir ama öncesinde yedek al