Android iGO Primo israel (2.4) 9.6.29.636868 (03.03.2016) - BasarSoft 2016.03 Türkiye Haritası (24.06.2016)

zorbey42

Kullanıcı
Üye
3 May 2011
0 Puanı
0 Mesaj
Teşekkürler Teşekkürler Basemap.fbl dosyasını neden sordun acaba merak ettimde

--CSHTR ; Flood Engelleyicisi Aktif -->-> Yeni yazılan mesaj : 09:41 -->-> Daha önceki mesaj : 09:40 --

kurulu olan programı hiç kaldırmadan atsam haritaları ve bu son verdiğin global klasörünü olurmu o şekilde

Konu Sahibi

yellow beard

Kullanıcı
11 Ara 2010
0 Puanı
2 Mesaj
İzmir
Basemap.fbl olmadan haritayı görmüyordu galiba, olur zaten programı kaldırmadan atacaksın harita ve global_cfg klasörünü yanlız yine sendeki global_cfg klasörünü kopyala bir yere

zorbey42

Kullanıcı
Üye
3 May 2011
0 Puanı
0 Mesaj
iyide bende normalde global_cfg klasörü yoktu senin verdiğini attım ama harita yine görünmüyor acaba Basemap.fbl silsem görünürmü ne dersin hala halledemedim harita görünme sorununu

Konu Sahibi

yellow beard

Kullanıcı
11 Ara 2010
0 Puanı
2 Mesaj
İzmir
yok silme basemap.fbl silme ben denemiştim çalışmadı harita. valla bende anlamadım. Belkide lisanlı olması sorun yapıyordur.

zorbey42

Kullanıcı
Üye
3 May 2011
0 Puanı
0 Mesaj
peki 1 sayfadaki apk yı yüklesem çalışırmı yoksa lisansmı ister

Konu Sahibi

yellow beard

Kullanıcı
11 Ara 2010
0 Puanı
2 Mesaj
İzmir
lisan istemez herhalde zaten crackli uygulama, yinede olmayabilir ve lisans silinir.

Konu Sahibi

yellow beard

Kullanıcı
11 Ara 2010
0 Puanı
2 Mesaj
İzmir
Bendeki igo klasörünü yükleyim istersen öyle (yüklemek aksamı bulur) dene yalnız senin telefondaki igo klasörünün yedeğini al. Bu arada telefon markası ne

zorbey42

Kullanıcı
Üye
3 May 2011
0 Puanı
0 Mesaj
samsung s2 kardeş tel rootlu değil yalnız

--CSHTR ; Flood Engelleyicisi Aktif -->-> Yeni yazılan mesaj : 11:09 -->-> Daha önceki mesaj : 11:08 --

sana zahmet igo klasörünü yükle öyle deneyim ama dediğim gibi tel rootlu değil o haldede olurmu acaba yoksa illaki teli rootlamakmı gerekir

Konu Sahibi

yellow beard

Kullanıcı
11 Ara 2010
0 Puanı
2 Mesaj
İzmir
Ben s4 kullanıyorum benimkide rootlu değil sorunsuz kullanıyorum igo yu

zorbey42

Kullanıcı
Üye
3 May 2011
0 Puanı
0 Mesaj
ben bu sayfadaki apk yı yükledim lisans sordu yalnız ama şuda var ben programı tel hafızasına kuruyorum o farkedermi peki sende hangi hafızada kurulu acaba ve sen igo klasörünü atınca denerim tekrar nereye dersen oraya kurarım