Analiz WipBet Maç Analizi # Monaco - Lyon

Konu Sahibi

Wipbet

Kullanıcı
20 Ara 2012
4 Puanı
189 Mesaj
Monaco – Lyon
Ekli dosyayı görüntüle 983
Fransa 1. Ligi 1. Hafta açılış karşılaşmasında geçen yıl kötü bir sezon geçiren Monaco, Olympique Lyon’ u konuk ediyor. Monaco Tielemans’ ı Licester City’ e satsa da bu sezon kadrosuna A. Madrid’ ten Gelson Martins, Montpieler’ den Lecomte ve Aguilar’ ı transfer etti. Takımın golcüsü Radamel Falcao’ nun adı bildiğiniz gibi Galatasaray ile anılıyor. Hatta Falcao transferine sayılı günler var diyebilirim. O yüzden Monaco yeni sezona halen hazır değil. Takım içinde oturması gereken bir kadro var. Lyon tarafı geçen sezonu 72 puanla 3. Sırada tamamlamıştı. Geçen yılın kadrosunda bir çok isim satıldı. Medy, Ndombele, Nabil Fekir takımdan ayrılan isimler. Mendy yerine Lille’ den Yousouf Kone transfer edildi. Joachim Andersen ve Thiago Mendes yine takıma yeni katılan isimler. Transferler vs derken aslında her iki takım da sezona hazır değiller. Monaco’ nun tüm hazırlık karşılaşmaları nerdeyse 0 -1 gol aralığında bitti. Lyon’ un ise tam tersi 2,5 üst bitti. Bana kalırsa bu maçın sonucunu Monaco’ nun oyunu belirleyecek. Monaco’ nun savunma ağırlıklı oyun tarzı ligde iş yapacak gibi. Ben 2- 3 gol aralığını tercih etmenizi öneriyorum.