Admin
Hükümdar
- 6 Kas 2010
- 2,080 Puanı
- 15,144 Mesaj
- /System32
Bu uygulama bir android cihaz için bence olmazsa olmaz! Bu uygulama telefonun kendi sistem uygulamalarını ve telefonda yüklü olan uygulama veya oyunları Kaldırabilir dondurabilir menüde görünmesini engelleyebilirsiniz Ve sistemde arka planda çalışan uygulamalarıda dondurabilirsiniz Peki Uygulamaları dondurmak ne işime yarar? diye soracaksınız Örnek vermek gerekirse ben google play Ve Bileşenlerini whatsappı viberi dondurdum telefonumun kendi sistem uygulamalarını gereksiz olanları sildim gerekli olanları sadece dondurdum kullanacağım zaman uygulamaya girip çöz diyorum dondurduğum uygulamayı tekrar kullanıyorum işim bitince tekrar donduruyorum Sistemden gereksiz uygulamaları silmek ve kullanmadığımızı dondurmak Cihazımızın Ram inde Çok Yer açıyor Telefon çok hızlanıyor Kasmalar düzeliyor Adeta elinizden akıyor Ve en önemlisi Şarjınız Daha fazla dayanıyor bende benim Replika not 3 te şarjım eskisine göre 4 saat daha fazla dayanıyor Uygulama Tarafımdan Türkçeye Çevrilmiştir Ve Pro Sürümdür Güle Güle Kullanın
...NOT... Cihazınız Rootlu Olmalıdır Ve Uygulama İle Dondurma Çözme Ve Kaldırma İşlemi Yaptığınızda Cihazınızı Yeniden Başlatın
Linki