Android Sygic 13.1.1 (50169) FİNAL GPS Navigation Android Tam sürüm 2013.03 Teleatlas (son çıkan harita) Türkiye haritası+ Türkçe sokak isimleri sesleri

Konu Sahibi

yellow beard

Kullanıcı
11 Ara 2010
0 Puanı
2 Mesaj
İzmir

Görüntüler kendi telefonum HTC One S den

Yükleme talimatı:
rar içindeki sygic klasörünü çıkarıp telefonun sdcard kök klasörüne kopyalayın. daha sonra ekte ayrı eklediğim türkiye haritasını map klasörünün içine atın(harita klasörü tur.ta.2012.10 ü direk klasör halinde map klasörünün içine kopyalayın (sonra telefona attığını sygic klasörünün içindeki Sygic-13.1.1-full.apk dosyasını telefona kurun. uygulamayı çalıştırın dil ve ses vb ayarları yapıp kullanmaya başlayın.

Türkçe sokak adları yükleme:
-Rar içindeki LoquendoTTS klasörünü direk kök kalsörüne atın (sygic uygulamasının dil bölümünden bu sesleri secebilirsiniz ayarlar/bölgesel )

bu sürüm güzel çalışıyor siyah ekranda hiç kalmadı.

İndir (sygic klasörü+ sygic13.1.1.apk dosyası)

indir (2013.03 teleatlas türkiye haritası)(elinizdeki mevcut 2013.03 haritalarını kullanabilirsiniz)

indir ( türkçe sokak isimleri sesleri)

Düzeltildi:

infinitas

Kullanıcı
Üye
20 Nis 2013
0 Puanı
0 Mesaj
çok güzel olmuş teşekkürler. gayet güzel çalışıyor menüsü türkçe, sesi türkçe, haritası güncel fakat trial olup olmadığını anlayamadım. Hakkında kısmında söylemiyor. Haritaları yönet menüsünde de satın alınacak ürün yok diyor. Tam sürüm halinde olduğunu nereden anlayabilirim?

Konu Sahibi

yellow beard

Kullanıcı
11 Ara 2010
0 Puanı
2 Mesaj
İzmir
uygulama satın alınan tam sürümdür. hiç bir yerde crack yazmaz. Eğer trial olsaydı haritaları tam kullanamazdın sana kısıtlama getirirdi. rota hesaplamazdı. uygulama açılırken haritayı satın alın derdi. Şu an sorunsuz güzel çalışan sürüm.

Düzeltildi:

demonfaces

Kullanıcı
Üye
16 Tem 2013
0 Puanı
0 Mesaj
indiriyorum umarım sorun cıkmaz teşekkürler

--CSHTR ; Flood Engelleyicisi Aktif -->-> Yeni yazılan mesaj : 02:56 -->-> Daha önceki mesaj : 02:24 --

sonunda buişte istediğim cok Teşekkürler ederim

demonfaces

Kullanıcı
Üye
16 Tem 2013
0 Puanı
0 Mesaj
aman aga boş verim yeni versıyonu kac tanesını denedım full yazıyolar deneme sürümü cıkıyor sıkıntı yok bunda teşekkürler..

me11d

Kullanıcı
Üye
30 Tem 2013
0 Puanı
0 Mesaj
kardeşim o güzel ellerine sağlık yemin ederim 6 saattir adam akıllı paylaşım ve tek öznel paylaşım yapan kişisin çokk Teşekkürler ve ben hayatımda ilk defa bi sitede yorum yapıyorum :) nete girdiğimizde oto harita güncelleme varmı bu sorumun cevabınıda alırsam süper olucak

Konu Sahibi

yellow beard

Kullanıcı
11 Ara 2010
0 Puanı
2 Mesaj
İzmir
Rica ederim güle güle kullanın. uygulamayı direk satın almadığınız için harita güncellemesi otomatik olmuyor. Yinede ben yeni haritalar çıktıkça burda yayınlayacağım.