Admin
Hükümdar
- 6 Kas 2010
- 2,388 Puanı
- 15,116 Mesaj
- /System32
Mobil ödeme, kullanmakta olduğunuz GSM operatörleri veya kredi kartınız üzerinden yaptığınız ödemelerin faturanıza yansıtılmasıdır.
Genellikle küçük rakamların söz konusu olduğu hizmet sektörü üzerinden yapılan harcamalar için kullanılmaktadır.
Mobil Ödeme ile Nasıl Yatırım Yapılır?
- Aşağıdaki adımları izleyerek Telefon Marketi üzerinden Dumanbet hesabınıza kolay ve güvenli bir şekilde yatırım yapabilirsiniz.
- Bu işlem şuanda yalnızca Android cihazlar için geçerlidir.
- Bu yatırım yöntemi ile herhangi bir bonustan faydalanılamaz ve yatırımınızdan elde ettiğiniz kazancınızın çekim işlemleri de yatırımınızdan 48 saat sonra onaylanacaktır.
- Bu yöntem ile yapacağınız işlemlerde, sağlayıcı tarafından kesilecek olan komisyon tamamen kullanıcıya aittir.
- Adım
- Uygulamayı indirebilmeniz için; yatırım sayfamızda Mobil Ödeme formundaki uygulama bağlantısına tıklayarak, açılan sayfadaki adımları takip ederek karşınıza çıkan uygulamayı telefonunuza indirip, kurmanız gerekmektedir. (Bu işlem 1 defaya mahsus yapılacaktır.)
- Telefonunuza kurduğunuz uygulamaya girip, menüdeki "destekleyin" sekmesinde açılan sayfadan minimum 5 TL maksimum 50 TL olarak yatırım yapmak istediğiniz miktarı seçiniz. 24 saat içerisinde Mobil Ödeme yöntemi ile en fazla 3(üç) kere yatırım yapabilirsiniz.
- Telefonunuza gelen sms onayındaki linke tıklayarak, ödemenize ait 17 haneli GPA koduna ulaşınız.
- Adım
- Yatırımınız için verilen adres üzerinden karşınıza gelen ekranda sizden istenen bilgileri doldurunuz.
Dumanbet Kullanıcı Adı
Ödemenize ait GPA kodu
Yatırım Miktarı - Adım
- Karşınıza çıkan forma istenen bilgileri giriniz ve işlemi onaylayınız.
- Gerekli kontroller yapıldıktan sonra yatırımınız hesabınıza otomatik olarak yansıyacaktır.