BetAsus
Kullanıcı
![+250 Mesaj](/styles/ranks/rank-3.png)
- 30 Ara 2011
- 3 Puanı
- 274 Mesaj
![](/proxy.php?image=https%3A%2F%2Fimg.uefa.com%2Fimgml%2Fuefacom%2Fucl%2Fsocial%2Fog-default.jpg&hash=9f4577846022dcd9394d58dd4dad5b5c)
Şampiyonlar ligi 1. Eleme turu 0-0‘ın rövanşında bu kez Kızılyıldız Suduva’yı ağırlıyor. Kızılyıldız geçen sezonki kadar dominant oynamıyor. İlk maçta da bunu gördük zaten. Kızılyıldız’ın sezona iyi bir şekilde hazırlandığını söylemek güç. Suduva beraberliğinin başka bir açıklaması da yok. Konuk ekip ise Litvanya liginin devam etmesinden kaynaklı daha formda. Ligde zaten lider durumda. İlk karşılaşmanın özetine gelecek olursak Kızılyıldız tek kale oynadı desek yanlış olmaz ama galibiyeti getirecek golü bulamadı. Savunmada iyi iş çıkarmalarına rağmen Suduva’nın da net pozisyonları var. Disiplinden asla taviz vermediler ve muhtemelen beraberlik iyi bir sonuçtu onlar için. Suduva çok zor bir deplasmana gidiyor. Keza Kızılyıldız evinde baskın oynayan bir ekip ve bu kez çok daha net bir sonuç bekliyorum. İlk karşılaşmadaki gibi bir sürpriz olmaz. Kızılyıldız kazanır fakat Suduva’nın da gerektiğinde nasıl savunma yaptığını gördük. Muhtemelen ev sahibinin attığı gol veya goller maçın sonucunu belirleyecek. Ben 2,5 alt diyorum.