Cihazım stock romda rootlu. Sanırım 7.0 Nougat'tan kaynaklı. Şimdilik sorunu iGO klasörünü dahiliye taşıyarak çözdüm. SDKartta nasıl çalıştıracağıma dair araştırmalarım sürüyor. Yabancı forumlarda şu iki çözümü önerdiler. Müsait bi anda deneyeceğim.
1.Çözüm
Try to add to sys.txt
[folders]
data="/storage/emulated/0/igo"
sdcardpath="/storage/emulated/0/igo"
SYS.txt'ye bu konumları eklemek.
2. Çözüm
After installation, create a folder "Addons" on the sdcard and inside it a subfolder named "content" In that subfolder make 4 sub-sub folders : map, poi, building and dem. No more folders!!
The content folder should be internal as well and in the content/map folder (internal) should be the basemap.fbl.
On sd fill the sub-sub folders with the wanted content.
In sys.txt :
[folders]
has_secondary_root=1
android_secondary_root_path="/mnt/extSdCard/Addons"
content="/mnt/extSdCard/Addons/content"
Kurulumdan sonra hafıza kartında Addons diye bir klasör oluşturup içinede contents klasörü oluşturup map, poi, building ve dem klasör içeriğini igo klasöründen buraya taşımak. daha sonrasında sys.txt de yukardaki satırları eklemek.
Dediğim gibi ben sorunu telefonun dahili hafızasına taşıyarak çözdüm. Bu çözümleri ise dahili hafızasında yer olmayanlar için buraya ekledim. Deneyip başarılı olup olmadıklarını buraya yazarlarsa ilk sayfaya ekleyebiliriz.