Android iGO Basarsoft Nextgen 9.18.27.659452 + Basarsoft 2016.10 Türkiye Haritası

Konu Sahibi

yellow beard

Kullanıcı
11 Ara 2010
0 Puanı
2 Mesaj
İzmir
görsellik ve hız farkı var ve bundan sonra igo primo yerine igo nextgen kullanılacakmış diye okudum bir yerde İgo primonun yeni sürümü olmayacakmış.

tilki90

Kullanıcı
Üye
27 Eki 2016
0 Puanı
0 Mesaj
74 Yaşı
link 1 ve link 2 den hangisini telefona kopyalayacağız.ikisi de aynı dosyaları içeriyor.Birde ben sadece türkiye lisansını ve haritasını istiyorum ne yapmam gerekiyor...

Konu Sahibi

yellow beard

Kullanıcı
11 Ara 2010
0 Puanı
2 Mesaj
İzmir
link 1 ve 2 indir rardan çıkar içinde İGO klasörü var (İGO klasöründe hem harita hem lisan mevcut kurmam yeterli yalnız harita eski yeni harita için en son linki indir). İGO klasörünü telefona at. telefona gir igo apk dosyasını kur ve kullanmaya başla. Tek harita ve lisans için Başarsoft 2016.07 Türkiye Haritası linki indir rardan çıkar içinde hem harita hem lisans klasörü var.

Sheiben

Kullanıcı
Üye
29 Mar 2014
0 Puanı
0 Mesaj
34 Yaşı
Eksik veya bulunamayan klasör:
/storage/3F44-0817/iGO/license.zip
(Permission denied)

hatasını nasıl fixleyebiliriz. iGO klasörüne baktım dediği gibi license.zip dosyası yok iGO root dizininde.

Sheiben

Kullanıcı
Üye
29 Mar 2014
0 Puanı
0 Mesaj
34 Yaşı
Cihazım stock romda rootlu. Sanırım 7.0 Nougat'tan kaynaklı. Şimdilik sorunu iGO klasörünü dahiliye taşıyarak çözdüm. SDKartta nasıl çalıştıracağıma dair araştırmalarım sürüyor. Yabancı forumlarda şu iki çözümü önerdiler. Müsait bi anda deneyeceğim.

1.Çözüm

Try to add to sys.txt

[folders]

data="/storage/emulated/0/igo"

sdcardpath="/storage/emulated/0/igo"

SYS.txt'ye bu konumları eklemek.

2. Çözüm

After installation, create a folder "Addons" on the sdcard and inside it a subfolder named "content" In that subfolder make 4 sub-sub folders : map, poi, building and dem. No more folders!!
The content folder should be internal as well and in the content/map folder (internal) should be the basemap.fbl.
On sd fill the sub-sub folders with the wanted content.
In sys.txt :
[folders]
has_secondary_root=1
android_secondary_root_path="/mnt/extSdCard/Addons"
content="/mnt/extSdCard/Addons/content"

Kurulumdan sonra hafıza kartında Addons diye bir klasör oluşturup içinede contents klasörü oluşturup map, poi, building ve dem klasör içeriğini igo klasöründen buraya taşımak. daha sonrasında sys.txt de yukardaki satırları eklemek.

Dediğim gibi ben sorunu telefonun dahili hafızasına taşıyarak çözdüm. Bu çözümleri ise dahili hafızasında yer olmayanlar için buraya ekledim. Deneyip başarılı olup olmadıklarını buraya yazarlarsa ilk sayfaya ekleyebiliriz.

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,085 Puanı
15,149 Mesaj
/System32
bilgilendirme için teşekkürler

boolat

Kullanıcı
Üye
14 Ara 2016
0 Puanı
0 Mesaj
50 Yaşı
Teşekkürler ederim paylaşım için
nedir fark bununla iGO Primo israel (2.4) 9.6.29.636868 (03.03.2016) - BasarSoft 2016.03 Türkiye Haritası (24.06.2016)

Konu Sahibi

yellow beard

Kullanıcı
11 Ara 2010
0 Puanı
2 Mesaj
İzmir
iGO Primoya göre daha hızlı, artık igo primo yerine igo nexgen kullanılacakmış