Analiz Günün Maçı Watford – Brighton/BetAsus

Konu Sahibi

BetAsus

Kullanıcı
30 Ara 2011
4 Puanı
288 Mesaj
Watford – Brighton
Ekli dosyayı görüntüle 995
İngiltere Premier ligi 1. Hafta karşılaşmaları kapsamında geçen sezon ligde iyi işler çıkaran Watford, Brighton’ u ağırlayacak. Watford geçtiğimiz yılın kadrosunda ciddi değişiklikler yapmadı. Sağ kanat oyuncusu Dodi’ nin yerine büyük kulüplerin peşinde koştuğu İsmaila Sarr’ ı kadrosuna kattı. Aynı zamanda Arsenal ile sözleşmesi sona eren Dany Wellbeck ve henüz 18 yaşında olan Joao Pedro da takıma katılan isimler. Hazırlık maçlarında istenileni yakalayamasa da birkaç hafta sonra Watford ligin iddialı takımlarından olacaktır bundan eminim. Bu sezon transfere yüklü bir bütçe ayıran premier lig takımlarından biri de Brighton. Geçen sezon Championship'te Swansea'yi 10. yapan Graham Potter bu sezon Brighton’ un başında olacak. Potter’ in oyuncularla olan iletişimi yüksek ve Bringhton’ u bu sezon iyi yerlerde görebiliriz. Bristol’ dan Webster, Genk’ ten Trossard ve Brentford’ dan Moupay transferleri takımın güçlenmesi adına ciddi transferler. Watford yapılan transferler ve kadro kalitesi olarak bu karşılaşmada avantajlı ve yapılan transferlerle bir adım önde olduğunun da farkında. Evinde oynadığı bu maçı kazanmak isteyecektir ancak Brighton da Potter gibi başarılı bir hocanın ellerinde olacak. Ben Brighton’ un yenilmeyeceğini düşünüyorum ama taraf bahsinden ziyade 2 – 3 gol aralığı oynanmasını öneriyorum.
Toplam gol : 2- 3