Analiz Fenerbahçe – Gazişehir Gaziantep Maç Analizi/BetAsus

Konu Sahibi

BetAsus

Kullanıcı
30 Ara 2011
4 Puanı
288 Mesaj
Fenerbahçe – Gazişehir Gaziantep
Ekli dosyayı görüntüle 1039
Spor Toto Süper Lig 1. Yeni sezona özellikle ofansif anlamda başarılı takviyeler yapan Fenerbahçe, evinde Gazişehir Gaziantep’ i ağırlayacak. Sarı Lacivertliler bu sezon Muriqi, Emre ve Kruse transferleri ile özellikle hücumda etkililer. Hazırlık karşılaşmalarının çoğu bol gollü geçti. Her şeyden önce özellikle Muriqi ve Emre transferleri bence kilit transferler. Maçlar bu ikili üzerinden sonuçlanacak gibi görünüyor. Gaziantep ligin yeni takımı. Bu sebeple birçok önemli transfer yaptı ama Fenerbahçe için bu maçın anlamı büyük. Geçtiğimiz sezon sıkıntı üzerinde sıkıntı yaşayan Fenerbahçe bu yıl iyi bir başlangıç yapmak zorunda. İlk 6 haftalık fikstürün en kolay karşılaşması bu maç. Sonraki haftalarda işleri daha zor. Galatasaray ve Beşiktaş’ ın puan kaybettiği ilk haftada bu maçın değeri Fenerbahçe için daha da fazla diye düşünüyorum. Evet savunmada kimlerin oynayacağı halen netlik kazanmadı ve sezon boyunca Fenerbahçe bunun sıkıntısını çekecek. Kadronun çok büyü oranda değişmesi ve bu nedene bağlı olarak halen hazır görünmüyor. Başarısız geçen bir sezon daha kabul edilemez. Fenerbahçe evinde, taraftarı karşısında rahat kazanır diye düşünüyorum. İlk yarı baskın bir futbol bekliyorum.
İY/MS : 1/1