BetAsus
Kullanıcı
- 30 Ara 2011
- 4 Puanı
- 288 Mesaj
Tahincioğlu Basketbol Ligi final serisinde Fenerbahçe tamam ya da devam maçına çıkıyor. Ülker Arena’da Anadolu Efes ile serinin 6. Maçına çıkacak olan ev sahibinde moraller düşük. Seri boyunca dar bir rotasyonla mücadele etmek zorunda kalmış ve seriyi 6. maça taşımayı başarmıştı. Zaten fiziksel olarak oldukça yorgun olan takım bir önceki karşılaşmada takıma henüz dönen Datome’nin bu kez kafa tramvası sebebi ile hastaneye kaldırılması ve Ahmet’in sakatlanması Fenerbahçe’yi yine zora soktu. 86-76 mağlup oldukları karşılaşmanın ilk çeyreğinde Efes maça üçlüklerle başladı. İlk yarıyı önde kapattıktan sonra Simon ve Dunston ile 3. periyotta farkı 22 sayıya çıkardı. Fenerbahçe son çeyrekte üçlüklerle maçı kurtarmak istese de 86-76 mağlup oldu. Seri boyunca ev sahibinin dar rotasyonla mücadele ettiğini gördük. Kimi zaman deplasmanda Efes takımını 17 sayı fark ile yendi. Kimi zaman ise evinde 17 sayı fark ile yenildi. Rotasyonda geniş alternatifler sebebi ile fiziksel anlamda diri bir takım görüntüsü çiziyor. Bana kalırsa bu karşılaşma Fenerbahçe’nin devam maçı olacak. Efes takımı maçı kaybetmesi durumunda Sinan Erdem’de oynamanın rahatlığı içerisinde. Benim düşüncem Fenerbahçe taraftarı önünde ne yapar ne eder bu karşılaşmayı kazanır. Benim tercihim handikapsız Fenerbahçe galibiyetine olacak.