Analiz Brezilya - Arjantin Maç Analizi / BetAsus

Konu Sahibi

BetAsus

Kullanıcı
30 Ara 2011
4 Puanı
288 Mesaj

Copa America yarı finalinde turnuvanın ev sahibi ve kupanın en güçlü talibi Brezilya ve geçen iki yıl boyunca final oynama başarısı elde etmiş Arjantin karşılaşmasını izleyeceğiz. Yarı finale yakışan bu iki ekolün karşılaşması mutlaka heyecan verici olacak. Arjantin futbolu bir süredir kimseyi tatmin etmiyor. Messi, Agüero ve Di Maria gibi bireysel yetenekler olmasına rağmen takım olarak istenileni veremiyor fakat son iki karşılaşmasını düşününce biraz daha toparladığını söylemek mümkün. Katar ve Venezuela karşısında aldıkları 2-0’lık galibiyetlerle takımın morali yerinde. Özellikle takımın yıldız ismi Messi’ye yöneltilen eleştiriler bu karşılaşmalarla biraz daha azaldı. Güven vermeye başladılar. Brezilya ev sahibi olmanın avantajı ile çıkacak bu karşılaşmaya. Taraftar desteğini arkasına alarak oynayacak. Nerdeyse 1 yıldır maç kaybetmeyen sambacılar, Paraguay ile oynadıkları çeyrek final karşılaşmasında ipten döndü. Paraguay savunmasının kilidini açamayınca penaltı atışları ile yarı finale gelebildi. Brezilya favori evet ev sahibi oluşu, formda yıldız isimleri ve istatistikler maç sonucu 1 diyor ama taraf bahsini riskli buluyorum. Bahsettiğim nedenselliklerin yanı sıra sonmaçlarda iyi bir grafik çizen Arjantin ve Messi faktörü var. Her ne olursa olsun, gününde olan bir Messi’yi karşıma almak istemem. Yarı finalin tek maç üzerinden oynanacak olması oyuncular üzerinde mutlaka etkili olacaktır. Maçın sonuna kadar çekişmeli seyir keyfi yüksek bir karşılaşma izleyeceğiz. Brezilya ev sahibi olarak mücadeleye baskılı başlamak isteyecektir. Arjantin’in buna cevap verecek gücü var. Ben karşılıklı gol öneriyorum.