Android Baloota Dumpster (Geri Dönüşüm Kutusu) v0.997 Build (Android) Türkçe

Konu Sahibi

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,080 Puanı
15,144 Mesaj
/System32

Android cihazınız için üretilmiş Geri Dönüşüm Kutusudur Pc deki gibi sildiğiniz müzik resim vb dosyaları programın içine girerek sildiğiniz yere geri yükleyebilirsiniz yapmanız gereken programı yüklemek ve aktifleştirmek program tarafımdan türkçeye çevrilmiştir güle güle kullanın

Cihazınız Rootlu Olmalıdır Yoksa Çalışmaz

Linki

hyrl

Kullanıcı
Üye
7 May 2013
0 Puanı
0 Mesaj
program düzgün çalışmıyor yükledikten sonra açmak isteyince açılmıyor istenmedik şekilde durduruldu diyor telefonum samsung ace 2

Konu Sahibi

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,080 Puanı
15,144 Mesaj
/System32
Android sürümünüz kaç benimki 2.3.4 bir sorun yok sürümle ilgili olabilir ben kullanıyorum bir sorun yok

hyrl

Kullanıcı
Üye
7 May 2013
0 Puanı
0 Mesaj
android sürümüm 2.3.6 bir aydır aradigim program bu ama 4-5 defa indirip denedim tam ilerleyerek kurulumu tamamlayacagım zaman program kendini durduruyor. diğer yayinladigınız programlarin hiçbirisinde bu sorunu yaşamamıştım. bi de siz tekrar indirip deneseniz belki linkte sıkıntı vardır şimdiden Teşekkürler ederim kolay gelsin.

yellow beard

Kullanıcı
11 Ara 2010
0 Puanı
2 Mesaj
İzmir
bendede çalışmadı yüklüyor ama çalıştırınca durduruldu diyor. belliki root istiyor

Konu Sahibi

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,080 Puanı
15,144 Mesaj
/System32
nette baktım cihazın rootlu olması lazım yoksa çalışmıyor benim cihaz rootlu o yüzden çalışıyor