Konu Sahibi I isaisa Kullanıcı Üye 2 Kas 2012 0 Puanı 0 Mesaj 6 Mar 2018 3 Mar 2017 #1 Arkadaslar android telefona flash bellek taktim. Akabinde ayni flash bellegi bilgisayara taktigimda flash bellek açılmıyor. Bilgisayar flash bellegi görüyor boyut (0) görünüyor. Bu konuda bilgisi olan var mi?
Arkadaslar android telefona flash bellek taktim. Akabinde ayni flash bellegi bilgisayara taktigimda flash bellek açılmıyor. Bilgisayar flash bellegi görüyor boyut (0) görünüyor. Bu konuda bilgisi olan var mi?
Admin Hükümdar 6 Kas 2010 2,079 Puanı 15,143 Mesaj /System32 9 dakika önce 3 Mar 2017 #2 Telefondan çıkarırken donanımı güvenli kaldır yapmdan çıkarttıysanız bu tür sorunlar olabiliyor geçenlerde benim başımada geldi flaş belleği biçimlendirmekten başka çare kalmamıştı bütün verilerim gitti
Telefondan çıkarırken donanımı güvenli kaldır yapmdan çıkarttıysanız bu tür sorunlar olabiliyor geçenlerde benim başımada geldi flaş belleği biçimlendirmekten başka çare kalmamıştı bütün verilerim gitti
Konu Sahibi I isaisa Kullanıcı Üye 2 Kas 2012 0 Puanı 0 Mesaj 6 Mar 2018 3 Mar 2017 #3 format atamıyorum zaten. disk yok uyarısı veriyor.