Admin
Hükümdar
- 6 Kas 2010
- 2,085 Puanı
- 15,147 Mesaj
- /System32
1.Popcash
Arkadaşlar bu sitedede kullandığım kaliteli bir reklam sitesidir cpm oranları popads a göre daha yüksektir abuk subuk reklamlar çıkmaz ziyaretçiyi rahatsız etmez arka planda popup olarak açılır Ödeme alt limiti 10$
Ödeme yöntemleri
Paypal
Payza
Paxum
Skrill
Webmoney
Bitcoin
Üye Ol Register | PopCash.Net
2.Admatic
Arkadaşlar bu sitedede kullandığım kaliteli bir reklam sitesidir cpm oranları daha yüksektir abuk subuk reklamlar çıkmaz banner reklam hariç tüm reklam çeşitleri vardır
Ödeme alt Limiti 50 tl
Ödeme yöntemi
Banka havalesi
Üye ol www.admatic.com
3. Adcash
Arkadaşlar bu sitedede kullandığım kaliteli bir reklam sitesidir banner reklam hariç tüm reklam çeşitleri vardır
Ödeme alt Limiti 100 euro
Ödeme yöntemi
Banka havalesi
Paypal
Skrill
Üye ol www.adcash.com
Arkadaşlar bunu yeni buldum ödeme aldım 1000 türkiye tıkı masaüstünden 7$ mobilden link tıklamaları 6.5$ sayımlar 100%100 doğru mükemmel yabancı bir link kısaltma servisi sayaçlar 30 dakikada bir güncelleniyor güzel para kazandırıyor Ödeme Alt Limiti 3$
Ödeme yöntemleri
Paypal
Payza
Payeer
Bitcoin
Skrill
Perfect Money
Web Money
Arkadaşlar bu sitedede kullandığım kaliteli bir reklam sitesidir cpm oranları popads a göre daha yüksektir abuk subuk reklamlar çıkmaz ziyaretçiyi rahatsız etmez arka planda popup olarak açılır Ödeme alt limiti 10$
Ödeme yöntemleri
Paypal
Payza
Paxum
Skrill
Webmoney
Bitcoin
Üye Ol Register | PopCash.Net
2.Admatic
Arkadaşlar bu sitedede kullandığım kaliteli bir reklam sitesidir cpm oranları daha yüksektir abuk subuk reklamlar çıkmaz banner reklam hariç tüm reklam çeşitleri vardır
Ödeme alt Limiti 50 tl
Ödeme yöntemi
Banka havalesi
Üye ol www.admatic.com
3. Adcash
Arkadaşlar bu sitedede kullandığım kaliteli bir reklam sitesidir banner reklam hariç tüm reklam çeşitleri vardır
Ödeme alt Limiti 100 euro
Ödeme yöntemi
Banka havalesi
Paypal
Skrill
Üye ol www.adcash.com
Arkadaşlar bunu yeni buldum ödeme aldım 1000 türkiye tıkı masaüstünden 7$ mobilden link tıklamaları 6.5$ sayımlar 100%100 doğru mükemmel yabancı bir link kısaltma servisi sayaçlar 30 dakikada bir güncelleniyor güzel para kazandırıyor Ödeme Alt Limiti 3$
Ödeme yöntemleri
Paypal
Payza
Payeer
Bitcoin
Skrill
Perfect Money
Web Money