Telefon 2014 Youtube Ve Yasaklı Sitelere Programsız Girme

Konu Sahibi

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,093 Puanı
15,174 Mesaj
/System32

Windows 7 8 Ve Xp de DNS Ayarını Değiştirmek

Windowsta kullandığınız DNS sunucusunu değiştirmek için Denetim Masası'nı açın (giriş ekranına Denetim Masası yazın) ve şu yolu izleyin: Ağ ve internet > Ağ ve Paylaşım merkezi Sağ tarafta internet bağlantınızı bulun ve mavi bağlantının üstüne tıklayın

Açılan pencerede Özellikler'e tıklayın Bağlantı özellikleri penceresinde bir liste göreceksiniz. Bu listede Internet Protokolü sürüm 4 (TCP/IPv4) öğesini bulun ve tıklayarak seçili hale getirin (işaretini kaldırmayın) Şimdi Özelliklere tıklayın

Açılan pencerenin alt kısmında "Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan:" seçeneğine tıklayın. Artık alt tarafta etkin hale gelen iki kutucuğa kullanmak istediğiniz DNS adreslerini yazabilirsiniz

Google'ın DNS adreslerini kullanmak isterseniz birinci ve ikinci kutucuklara sırayla 8.8.8.8 ve 8.8.8.4 yazın. OpenDNS'i kullanmak isterseniz 208.67.222.222 ve 208.67.220.220 adreslerini kullanın veya benim kullandığım 4.2.2.5 ve 4.2.2.6 adreslerini kullanın

Tamama basarak pencereyi kapatın sonra açık pencereleri kapatmak için iki kez Kapata tıklayın

Not: DNS değişikliğinizin geçerli olması için web tarayıcınızı kapatıp tekrar açın ve çerezleri silin

Konu Sahibi

Admin

Hükümdar
6 Kas 2010
2,093 Puanı
15,174 Mesaj
/System32
sende Teşekkürler