TLToken 1 • 2K Dolar | OKX (Boş Yok!)

Konu Sahibi

Akhenaton

Kullanıcı
16 Eyl 2019
27 Puanı
2,508 Mesaj
Welcome Bonus | Register in OKX | Cryptocurrency Bitcoin Registration | 65349357

üzerinden OKX Uygulamasını indirin ve kaydolun. 2,000 $’a kadar kripto para değerinde Sürpriz Kutuları alın
Bitcoin Registration | 65349357
üzerinden OKX Uygulamasını indirin ve kaydolun. 2,000 $’a kadar kripto para değerinde Sürpriz Kutuları alın
Okx Ödülü 2000$'e kadar - Kupon Çıkmaması İçin Ne Yapmalı ?

Refli link üye olmak mecburi ödül kazanamazsınız!

HALA GMAİL İLE ÜYE OLANLAR VAR GMAİL, OUTLOOK. FARKETMEZ MAİL İLE ÜYE OLURSANIZ PARA ALAMAZSINIZ. KUPON VERİR. İKİMİZE DE ZARAR ARKADAŞLAR.

İlk önce vereceğim linkten üye ol diyerek ' NUMARA ' ile kayıt oluyorsunuz. (numarasız kayıtlara indirim kuponu veriyor)
Daha sonra uygulamasını indirip kutunuzu açıyorsunuz. 2000$ e kadar coin veriyor sizlere.
KYC Şartı da yok. Parayı direk çekebilirsiniz.

ÖNEMLİ NOT : Üyeliğinizi numara ile almazsanız telefon temiz dahi olsa para vermez. İnidirim kuponu verir.
Numara ile daha önce kullanılmamış bir telefondan yaparsanız %90 %95 ihtimalle coin veriyor.
Gmail ile, fake mail ile kayıtlarda ödül alamazsanız. Algoritması var indirim kuponu verir.
Gerçek telefon ve numara ile kayıt şart.

BASTIĞIN LİNKTE TELEFON İLE ÜYE OL DİYİP UYGULAMAYI İNDİRECEKSİN SONRA UYGULAMADAN GİRİŞ YAPTIĞINDA KUTU DİREK ÇIKACAK MAİL İLE OLURSANIZ İNDİRİM KUPONU VERİR İŞİNİZE YARAMAZ KYC YAPILMASINA GEREK YOK SADECE ÜYE OL VE ÖDÜLÜNÜ AL
Bana 1 dolar çıktı,arkadaşa 4 başka bir arkadaşa 5 dolar çıktı ve çekim yapıldı
Ödeme yapıyor

Düzeltildi:
Konu Sahibi

Akhenaton

Kullanıcı
16 Eyl 2019
27 Puanı
2,508 Mesaj
Arkadaşlar
150-300-500
Çekenler var saldırın